Foto av Korv- och rotfruktsgryta från WW ViktVäktarna

Korv- och rotfruktsgryta

11
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En snabblagad och god korvgryta som passar hela familjen. Servera med en klick senapssås och garnera med färsk timjan.

Ingredienser

Korv 12%

300 g

Lök

2 st, röd/röda

Potatis

5 st

Morot

3 medelstor(t)/medelstora

Palsternacka

2 medelstor(t)/medelstora

Kålrabbi

150 g

Köttbuljong

5 dl

Timjan

2 msk

Fraiche 8%

2 dl

Senap

1 msk

Instruktioner

  1. Skala, dela potatis och rotfrukter i mindre bitar och löken i klyftor. Koka det i buljong ca 15 minuter. Lägg i korven skuren i mindre bitar. Låt det koka ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och färsk timjan. Blanda samman fraiche och senap, krydda med salt och peppar. Servera det till grytan.

Anteckning

Vecka 2 Bild