Foto av Lövbiff med grönsallad från WW ViktVäktarna

Lövbiff med grönsallad

6
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Lövbiff med en god pepparsås och smakrik sallad. Gott på helgen när man vill äta något extra gott, men som ändå är lätt.

Ingredienser

Lövbiff

400 g

Rapsolja

4 tsk, BBQ -oil, välj din favorit

Morot

4 medelstor(t)/medelstora

Paprika

2 st, gul

Paprika

2 st, röd

Cocktailtomater

200 g, 1 ask

Ruccola

70 g, 1 påse

Balsamvinäger

1 msk

Honung, flytande

1 tsk

Rapsolja

1 tsk

Crème fraiche, lätt 15%

4 msk, gärna smaksatt

Instruktioner

  1. Pensla biffarna med bbq-oil, låt de marinera en stund.
  2. Skala och skiva (med osthyvel) morötterna, skär paprikan, dela tomaterna och blanda med salladen. Blanda vinäger, honung och olja och slå över salladen.
  3. Stek biffarna på hög värme, servera dem tillsammans med sallad och créme fraiche.