Foto av Matmuffins med fetaost och skinka från WW ViktVäktarna

Matmuffins med fetaost och skinka

7
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Lätt
Läckra matmuffins att ta med på picknicken! Smidigt, enkelt och alla älskar det!

Ingredienser

Vetemjöl

3½ dl

Grahamsmjöl

1½ dl

Salt

½ tsk

Bakpulver

2½ tsk

Ägg

3 st

Rapsolja

½ dl

Matlagningsyoghurt 8%

3½ dl

Salladsost (feta) 10%

100 g

Skinka

100 g, rökt

Soltorkade tomater, torra

4 st, blötlagda

Spenat, förvälld/fryst

35 g, 1/2 påse

Instruktioner

  1. Tärna fetaost, strimla skinka och tomater. Hacka spenaten. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa samman ägg, olja och yoghurt, vänd ner det i mjölblandningen. Rör ner fyllningen i smeten och klicka det i stora muffinsformar. Baka mitt i ugnen 200° ca 20-25 minuter. Låt svalna på galler.