Foto av Matmuffins med fetaost och skinka från WW ViktVäktarna

Matmuffins med fetaost och skinka

7
7
7
SmartPoints per portion
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Lätt
Läckra matmuffins att ta med på picknicken! Smidigt, enkelt och alla älskar det!

Ingredienser

Vetemjöl

3½ dl

Grahamsmjöl

1½ dl

Salt

½ tsk

Bakpulver

2½ tsk

Ägg

3 st

Rapsolja

½ dl

Matlagningsyoghurt 8%

3½ dl

Salladsost (feta) 10%

100 g

Skinka

100 g, rökt

Soltorkade tomater, torra

4 st, blötlagda

Spenat

35 g, 1/2 påse

Instruktioner

  1. Tärna fetaost, strimla skinka och tomater. Hacka spenaten. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa samman ägg, olja och yoghurt, vänd ner det i mjölblandningen. Rör ner fyllningen i smeten och klicka det i stora muffinsformar. Baka mitt i ugnen 200° ca 20-25 minuter. Låt svalna på galler.