ViktVäktarna - Minicheesecake med hallon

Minicheesecake med hallon

5
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En cheesecake som är lika snabblagad som god! En perfekt avslutning på en god middag.

Ingredienser

Digestivekex

4 st

Kokosolja

1 tsk

Färskost 11%

60 g

Kvarg naturell 0,1%

80 g

Hallon

60 g

Florsocker

4 tsk

Vaniljpulver

¼ tsk

Citron

½ st

Instruktioner

  1. Lägg kexen och oljan i en mixer och kör till smulor. Fördela i 4 små glas och pressa ner smulorna något. Ställ in glasen i kylen under tiden du gör fyllningen.
  2. Vispa ihop färskost och kvarg till en slät kräm.
  3. Lägg undan 4 hallon som dekoration och krossa resterande. Blanda ner de krossade hallonen i färskostkrämen tillsammans med florsocker, vaniljpulver och rivet citronskal.
  4. Fördela krämen i de fyra glasen och toppa med hallon.

Anteckning

Förbered både botten och kräm på morgonen och förvara dem separat i kylen. Klicka i krämen första när det dags att äta dem.