Panerade spättroulader med svampsås
5
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fisk stekt i ugn med en härlig sås på tomat, oliver, champinjoner och mustiga kryddor.
Ingredienser
Rödspätta
600 g, 8-12 filéer
Ägg
1 st
Ströbröd (skorpmjöl)
3 msk
Margarin flytande 80%
2 tsk
Champinjoner
150 g
Margarin 80%
2 tsk
Vetemjöl
2 msk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2 dl
Mjölk 0,5%
2 dl
Tomat
4 st
Chilipeppar
1 st, grön/gröna, pimiento, färsk, hackad.
Oliver i saltlag
15 stor(t)/stora
Dill
3 msk
Vitlök
1 klyfta(or)
Dragon
1 tsk
Timjan
½ tsk