ViktVäktarna - Pepparrotskött med potatis

Pepparrotskött med potatis

11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En härlig köttgryta med smak av pepparrot.

Ingredienser

Potatis

800 g

Fläskkotlett, fett bortskuret

600 g

Lök

1 st, gul/gula

Morot

250 g

Vatten

5 dl

Köttbuljongtärning

1 st

Pepparrot

2 msk, riven/rivet

Majsstärkelse (redning)

3 msk

Rödbetor, inlagda

10 st

Instruktioner

  1. Skala och koka potatis.
  2. Skär kött i 2 cm stora kuber. Skala lök och morötter och skär i bitar.
  3. Lägg kött och grönsaker i vatten tillsammans med buljongtärning. Koka ca 20 minuter eller tills köttet är mört.
  4. Blanda ner pepparrot och smaka av med salt och peppar. Red med majsstärkelse
  5. Servera med potatis och inlagda rödbetor.