Risoniröra med strimlad schnitzel och vitkålssallad pizza style
12
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Risoni är en snabblagad pastasort som även funkar bra till fusk-risotto. Här blandar vi den med tomat och serverar till skinkschnitzel.
Ingredienser
Pasta okokt (risoni)
2 dl
Tomatpuré
2 msk, 1-2 msk
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Skinkstek, benfri (fett bortskuret)
600 g
Paprikapulver
1 tsk, rökt
Margarin flytande 80%
1 msk
Tomat
2 st
Parmesanost
4 msk, eller pecorino
Vitkål
1 klyfta(or)
Olivolja
1 msk
Balsamvinäger
½ msk, vit
Salladskrydda
1 tsk, efter smak
Svartpeppar
1 krm, efter smak