Rödbetspannkakor med rostad blomkål
7
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Glutenfria rödbetspannkakor med chipotlekryddad, rostad blomkål och hummus med spenat och sriracha. Allt toppat med rostade cashewnötter och koriander. Galet gott!
Ingredienser
Rödbetor, förkokta
250 g
Ägg
4 st
Banan
1 st
Mjölk 0,5%
1 dl
Bovetemjöl
1 dl
Havregryn
1 dl
Bakpulver
1 tsk
Blomkål
1 medelstor(t)/medelstora
Rapsolja
1 msk
Chipotlepasta
1 msk
Timjan
½ tsk
Salt
½ tsk
Cashewnötter
1 dl
Kikärter, konserv
1 förp, avrunnen/avrunnet
Vitlök
2 klyfta(or)
Spenat, förvälld/fryst
70 g, babyspenat
Sesamolja
2 tsk
Sriracha
2 tsk
Citron
1 st
Koriander
1 knippe(n)