Foto av Sallad med lufttorkad skinka och pestodressing från WW ViktVäktarna

Sallad med lufttorkad skinka och pestodressing

9
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En färgsprakande potatissallad med massa tomat, parma och ruccola med pestodressing - vardagslyx!

Ingredienser

Potatis

2 st

Soltorkade tomater i olja, avrunna

2 st

Cocktailtomater

10 st

Matlagningsyoghurt 8%

½ dl

Pesto

1 tsk

Balsamvinäger

½ msk, vit

Ruccola

1 dl

Lufttorkad skinka

2 skiva(or), parma

Basilika

2 msk, hackad

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skalet på i cirka 20 minuter. Strimla under tiden de soltorkade tomaterna och dela cocktailtomaterna i halvor.
  2. Häll av vattnet från potatisen, skala och skär dem i skivor. Gör en dressing av yoghurt, pesto och vinäger, smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda potatisen med tomaterna och dressingen. Blanda ner skinka, ruccola och basilika.