Kokospanerad tofu med sötpotatis och granatäpplesalsa
8
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Smarrig middag som funkar precis lika bra på vardagen som till helgen. Sötpotatisklyftor, tofu panerad med kokos och stekt i sesamolja, en sötsyrlig och lite het yoghurtsås och sist, men inte minst, en granatäpplesalsa.
Ingredienser
Sötpotatis okokt
800 g
Rapsolja
2 tsk
Grekisk yoghurt 0%
2 dl
Vitlök
1 klyfta(or)
Harissapasta
1 tsk
Honung, flytande
1 tsk
Lime
1 st
Granatäpple
1 st
Bladpersilja
1 knippe(n)
Tofu, fast
400 g
Kokosflingor torkade
3 msk
Sesamolja
2 tsk