Sojapocherad kycklingfilé
1
Points® value
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
10
Svårighetsgrad
Medel
Kycklingfilé pocherad i en smakrik asiatisk buljong blir otroligt saftig och funkar utmärkt att frysa!
Detta recept är till 10 portioner, perfekt att göra mycket av och frysa in! Sök på "Fried rice med sojapocherad kyckling” ”Kinesiska pannkakor med sojapocherad kyckling" eller "Nudelsoppa med sojapocherad kyckling" i WW-appen för tre goda förslag på vad du kan göra med den.
Ingredienser
Japansk soja
1½ dl
Mirin (sött risvin)
3 msk
Rörsocker
1 msk
Vitlök
4 klyfta(or)
Salladslök
4 st
Torra kryddor
1 msk, five spice-krydda
Ingefära
2 tsk, finriven
Svartpeppar
1 tsk, hela korn
Kycklingbröstfilé
1½ kg, 10 filéer à 150 g