ViktVäktarna - Tagliatelle med teriyakiwok

Tagliatelle med teriyakiwok

12
Points®
Total tid
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Med en färdig teriyakisås i ena handen, en wokpanna i den andra och lite kött och grönt i kylen kan du vara säker på att det blir en bra kväll!

Ingredienser

Fläskytterfilé

500 g

Paprika

1 st, röd

Purjolök

1 medelstor(t)/medelstora

Pasta okokt (typ spaghetti)

250 g, tagliatelle

Sesamolja

2 tsk

Haricots verts

200 g

Teriyakisås

1½ dl

Lime

1 st

Instruktioner

  1. Skiva köttet tunt. Skär paprika i bitar och strimla purjolök.
  2. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Spara 1 dl av kokvattnet.
  3. Hetta upp olja i en panna och bryn kött och grönsaker. Sänk till medelvärme och blanda ner teriyakisås, pastan och kokvattnet. Blanda runt ordentligt och smaka ev. av med lite salt.
  4. Servera med limeklyftor.