Foto av Thaifisk i folie från WW ViktVäktarna

Thaifisk i folie

8
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Grilla fisken i folie så slipper du fisk som bränns och ramlar isär. Dessutom kommer smakerna verkligen till sin rätt när de får tillagas i folien.

Ingredienser

Hoki

600 g

Tomat

4 st

Salladslök

4 st

Morot

2 medelstor(t)/medelstora

Minimajs

40 g, ca 8 styck

Citrongräs

½ msk

Ingefära

½ msk

Kokosmjölk, lätt

2 dl

Sweet chilisås

2 msk

Lime

1 st, saft och skal

Ris, okokt

2 dl

Instruktioner

  1. Koka ris. Klyfta tomater, skiva lök och morötter. Halvera majsen. Lägg fisk och grönsaker på 4 folieark. Blanda samman kokosmjölk, örter, chilisås och limesaft och skal. Fördela det över fisk och grönsakerna. Vikt ihop folien och lägg på grillen i ca 15 minuter. Servera med ris.