Tofunuggets med klyftpotatis och sötsyrlig örtsås
10
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tänk dig fiskpinnar, fast med tofu och lite mer smak! Tofunuggets serverade med krispiga potatisklyftor och en god örtsås. Gott för hela familjen!
Ingredienser
Potatis
800 g
Olivolja
2 tsk
Tofu, fast
400 g
Mjölk 0,5%
1½ dl
Vetemjöl
4 msk
Panko ströbröd
1½ dl
Paprikapulver
1 tsk
Vitlökspulver
1 tsk
Chilipulver
½ tsk
Gurkmeja
½ tsk
Rapsolja
1 msk
Grekisk yoghurt 0%
2 dl
Äppelcidervinäger
1 msk
Honung, flytande
2 tsk
Dill
1 knippe(n)
Gräslök
1 knippe(n)
Citron
1 st