Foto av Torsk med grön blomkålscreme från WW ViktVäktarna

Torsk med grön blomkålscreme

2
1
1
SmartPoints per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Den milda blomkålen mixad med basilika och vitlök ger en fantastisk creme att servera till torken. Mums!

Ingredienser

Blomkål

2 huvud(en)

Basilika

1 kruka(or)

Vitlök

½ klyfta(or)

Olivolja

2 tsk

Torsk

600 g

Margarin flytande 80%

2 tsk

Ruccola

50 g

Instruktioner

  1. Koka blomkål i bitar tills den är mjuk. Mixa tillsammans med basilika, pressad vitlök och olja. Smaka av med salt.
  2. Stek torsken i margarin ca två minuter per sida. Salta och peppra.
  3. Servera med blomkålscrème och sallad.