Tortillapizza med parmesan och ruccola - Viktväktarna

Tortillapizza med parmesan och ruccola

8
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Tortillapizza är både snabblagat och gott, och det mesta som ingår brukar man dessutom ha hemma i kylen och skafferiet!

Ingredienser

Lök

1 st, röd/röda

Cocktailtomater

8 st

Rapsolja

1 tsk

Tomatpuré

1 msk

Vatten

2 msk

Basilika

2 tsk

Tortillabröd

1 medelstor(t)/medelstora

Parmesanost

3 msk

Ruccola

25 g

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180°.
  2. Skala och skiva lök. Halvera tomater. Hetta upp olja i en kastrull och fräs lök. Blanda ner tomater, tomatpuré, vatten och basilika. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred tomatröran på tortillabrödet och toppa med 2 msk parmesan. Sätt in i ugnen ca 10 minuter. Ta ut och toppa med ruccola och resten av parmesanen.