Foto av Toskansk biff med cannellinibönor och sparrisbroccoli från WW ViktVäktarna

Toskansk biff med cannellinibönor och sparrisbroccoli

6
4
4
SmartPoints per portion
Total tid
20 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Ryggbiff serverad med cannellinibönor och vitlök- och timjanstekt sparrisbroccoli - så gott!

Ingredienser

Ryggbiff nöt

600 g

Rapsolja

1 msk

Vitlök

2 klyfta(or)

Sparrisbroccoli (Bellaverde)

200 g

Timjan

1 knippe(n)

Cannellinibönor, konserv

1 burk(ar), avrunnen/avrunnet

Citron

1 st

Instruktioner

  1. Krydda ryggbiffen med salt och peppar och stek i hälften av oljan. Lägg åt sidan och låt vila.
  2. Skala och finhacka vitlöken. Hetta upp resterande olja och stek sparrisbroccoli i den. Lägg i vitlök och timjan efter ett par minuter. Vänd ner sköljda och avrunna bönor. Krydda med salt.
  3. Servera ryggbiff med grönsaker och citronklyftor.