Foto av Wraps med rostbiff och soltorkade tomater från WW ViktVäktarna

Wraps med rostbiff och soltorkade tomater

8
Points®
Total tid
5 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Enkla och goda wraps med rostbiff. Perfekta att ta med på picknicken!

Ingredienser

Spenat, förvälld/fryst

50 g, gärna babyspenat

Tortillabröd

2 medelstor(t)/medelstora

Rostbiff

4 skiva(or)

Pepparrotsvisp

1 msk

Soltorkade tomater, torra

8 st, blötlagda

Alfalfagroddar

½ dl

Instruktioner

  1. Lägg spenat på bröden, fyll på med rostbiff och pepparrotsvisp. Strimla tomaterna fint och strö över, avsluta med groddarna.
  2. Rulla ihop och dela i två delar. Rulla in i plastfolie tills du ska äta dem.