Viktklubb – ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

ViktVäktarna

Din viktklubb

ViktVäktarna har allt som du kan förvänta dig av en viktklubb – gemenskap, smarta redskap och ett viktminskningsprogram som verkligen fungerar. ViktVäktarna ger dig allt du behöver för att lyckas med din viktminskning!

Viktklubb som ger stöd och motivation

Försöker du gå ner i vikt på egen hand utan att lyckas? Att bli medlem i en viktklubb kan vara lösningen! ViktVäktarna är faktiskt också en viktklubb, även om du kanske tänker på Wellobe. Skillnaden är att ViktVäktarna guidar till hälsosamma matval medan Wellobe handlar om att räkna kalorier. Dessutom har du NollPointsmaten som du kan äta dig mätt på utan att räkna. Vi ger dig allt du behöver och är med dig från början till slut så att du får en hållbar viktminskning. 

Workshop med ViktVäktarna

Våra Workshops är unika och något som inga andra viktklubbar erbjuder. Hos oss får du stöd av våra inspirerande coacher och dessutom massor med tips och inspiration från de andra medlemmarna. Du kan välja att besöka en workshop fysiskt eller digitalt via Zoom. Varje vecka diskuterar vi ett gemensamt ämne som rör viktminskning, mat eller motion runt om i Sverige, du hittar oss här >>.Att gå på workshops är inte obligatoriska och du väljer själv hur delaktig du vill vara.

Webb & app

Våra smarta redskap finns tillgängliga både på webben och i appen. Här fyller du i din mat och motion, hittar över 4000 recept och kan följa din viktkurva. De som regelbundet skriver ner vad de äter har lättare att gå ner i vikt. När du fyller i vad du äter och dricker blir du medveten om vad och hur mycket du äter. Dessutom guidar vi dig att göra hälsosamma val. I WW-appen får du även tillgång till träningsvideos med träningspass som du kan göra var och när du vill.

En viktig del i en viktklubb är gemenskapen, med andra som har samma mål som du. I ViktVäktarnas community kan du inspirera och inspireras av andra. Dela med dig av dina bästa tips och ta del av andras. Lägg upp före och efterbilder och peppa varandra – här får du massor med motivation!

Bästa program för viktminskning

ViktVäktarna har blivit utnämnda till 2023 års bästa viktminskningsprogram av U.S. News & World Report*. Dessa fantastiska topplaceringar återspeglar årtionden av kliniska studier som visar på programmets effektivitet. Det finns ingen bättre tid att bli medlem än nu!

*U.S. News & World Report rankade WW den #1 Bästa Dieten för viktminskning för trettonde året i rad (2011-2023)

Vårt program

Vårt program är vetenskapligt bevisat och vi har 40 års erfarenhet av viktminskning, så vi vet att det fungerar. Ingen annan viktklubb har den erfarenheten att luta sig mot. Dessutom ger vi dig helheten och tar hänsyn till maten, motionen och motivationen: 

Se vad du kan äta!

Våra medlemskap

Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.