WW ViktVäktarna

Din viktklubb

WW ViktVäktarna har allt som du kan förvänta dig av en viktklubb – gemenskap, smarta redskap och ett viktminskningsprogram som verkligen fungerar. WW ViktVäktarna ger dig allt du behöver för att lyckas med din viktminskning!

Viktklubb som ger stöd och motivation

Försöker du gå ner i vikt på egen hand utan att lyckas? Att bli medlem i en viktklubb kan vara lösningen! WW ViktVäktarna ger dig allt du behöver och är med dig från början till slut så att du får en hållbar viktminskning. 

Workshop med WW ViktVäktarna

Våra Workshops är unika och något som inga andra viktklubbar erbjuder. Hos oss får du stöd av våra duktiga Wellness Coacher och dessutom massor med tips och inspiration från de andra medlemmarna. Varje vecka diskuterar vi ett gemensamt ämne som rör viktminskning, mat eller motion runt om i Sverige, du hittar oss här >>. Du får dessutom ett häfte med inspirerande artiklar och recept varje vecka. Att gå på workshops är inte obligatoriska och du väljer själv hur delaktig du vill vara. Mötet börjar med en personlig vägning, tillsammans med din Wellness Coach. 

Webb & app

Våra smarta redskap finns tillgängliga både på webben och i appen. Här fyller du i din mat och motion, hittar massor av recept och kan följa din viktkurva. De som regelbundet skriver ner vad de äter har lättare att gå ner i vikt. När du fyller i vad du äter och dricker blir du medveten om vad och hur mycket du äter.

En viktig del i en viktklubb är gemenskapen, med andra som har samma mål som du. I ViktVäktarnas community kan du inspirera och inspireras av andra. Dela med dig av dina bästa tips och ta del av andras. Lägg upp före och efterbilder och peppa varandra – här får du massor med motivation!

Vårt program

Vårt program är vetenskapligt bevisat och vi har 40 års erfarenhet av viktminskning, så vi vet att det fungerar. Ingen annan viktklubb har den erfarenheten att luta sig mot. Dessutom ger vi dig helheten och tar hänsyn till maten, motionen och motivationen: 

CTA i botten_ny

Just idag - 50% rabatt!
Välj medlemskap:
icons/ico_ProductDigital_mid Created with Sketch.
Digital

Du får tillgång till vår app och gör hälsoresan på egen hand
(Just nu! 50% rabatt i 4 mån).

Skapad av Love.
Coach + Digital - rekommenderat!

Du går på workshops (För tillfället livesända) med coach samt får tillgång till vår app.
 (Just nu! 50% rabatt i 4 mån).