Kickstarta | WW ViktVäktarna

Kickstarta med ViktVäktarna

Gå ner upp till 1 kg/v

Sparka igång det nya året med ViktVäktarna

Nytt år och nya möjligheter brukar det heta, och nu är det återigen dags att kickstarta det nya året. Men du behöver inte göra det ensam – vi hjälper dig med att sätta upp realistiska mål, ladda upp med rätt basvaror och hitta verktygen för att få nya, hälsosamma vanor.  

Januari månad är oftast den tiden på året då många vill börja om på nytt. Efter ett år av onyttigheter och stillasittande så vill man komma i form och sätter därför upp nyårslöften för att motivera sig till förändring. 

Men nu är det dags att börja ta små steg för att göra en förändring i din livsstil. Ladda upp med hälsosamma basvaror som exempelvis havregryn, nötter och fullkornsprodukter i skafferiet och sätt upp en långsiktig plan för dina hälsomål. 

Sätt mål och gör en plan för att höja motivationen

Har du inga mål så är det hög tid att sätta dig ned och skriva ned exakt vad du strävar efter. Är det en aktivare vardag? Eller vill du börja äta mer hälsosamt? Vi kan hjälpa dig med stöd och tips och är med dig hela vägen.

Under de mörkaste dagarna på året så kan det vara svårt att hitta just det, motivationen. Därför finns vi här för att inspirera dig, med allt från en personlig coach till goda recept i vår app. För det är just den där lilla sparken i baken som kommer hjälpa dig att nå dina mål i slutändan.

Låt appen vara din räddare!

Du har den alltid med dig, med ViktVäktarnas app kan du enkelt hålla koll på din mat, dina aktiviteter och din vikt var du än befinner dig. På restaurangen, i affären eller när du är på språng - nu kan du alltid göra smarta val i samband med din viktminskning!

5 tips för att kickstarta det nya året

1. Sätt upp realistiska mål:

Våga drömma stort, men att börja året med stenhård träning är sällan en bra idé. Skaderisken är hög och motivationen riskerar att tryta snabbt. Det räcker med 15 minuters promenad om dagen för att komma igång. Eller ta trapporna nästa gång istället för hiss eller rulltrappa.

2. Ta hjälp av andra:

Att gå ner i vikt är lättare att göra tillsammans med någon annan. Därför är det en bra idé att hitta en familjemedlem eller kompis som kämpar efter samma sak som du gör. 

3. Belöna dig själv:

En morot är alltid bra att ha som motivationsfaktor. Ge dig själv en present om du uppnår framgång i din resa, 

4. Hitta träningsformen som gör dig glad:

En aktiv vardag ska vara rolig, hitta därför träningsformer som du tycker är inspirerande att utöva.

5. Inga mer ursäkter – hitta lösningen:

Försök att utmana dig själv att inte komma på ursäkter till att inte komma igång med dina nya vanor. ViktVäktarna kommer alltid finnas för dig när du behöver det och hjälper dig att hamna på rätt spår igen.

Våra kickstartsrecept

Handla hem ingredienser och börja ät hälsosamt och gott redan idag.

Inspireras av våra medlemmar

Varje hälsoresa är unik. Läs om några av våra medlemmars resa för att nå sin målvikt och hitta må bra-känslan.

Våra medlemskap

Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.