Bästa dieten?

 

WW ViktVäktarna har blivit utsedd till bästa dieten för tionde året i rad. Den metoden som passar dig bäst är den som fungerar med din livsstil. Här listar vi olika dieter och metoder och hur de fungerar - sen är det upp till dig att välja!
Populära dieter och metoder

För att få hållbara resultat behöver du hitta en metod som funkar att anpassa till din livsstil i längden, och inte bara ändra dina matvanor under en period. WW ViktVäktarnas flexibla kostprogram mittWW® kan anpassas till dina matpreferenser. Oavsett om du vill äta medelhavskost eller testa periodisk fasta kan du göra det inom mittWW®. Jämför WW ViktVäktarna med olika dieter och metoder för att avgöra vad som kommer fungera för dig i längden.

Varför WW ViktVäktarna?

Vårt flexibla mittWW®-program är vårt mest personligt anpassade program någonsin. När du blir medlem får du besvara några snabba frågor om dina matvanor och din livsstil så att vi kan matcha dig till den plan som passar dig bäst - allt för att göra viktminskningen så enkel som möjligt för dig. Den planen som passar din livsstil bäst är också den planen som kommer fungera bäst för dig - och blir hållbar i längden. 

CTA i botten_ny

Just nu från 45 kr/v.
Välj medlemskap:
icons/ico_ProductDigital_mid Created with Sketch.
Digital

Du får tillgång till vår app och gör hälsoresan på egen hand
(från 45 kr/vecka).

Skapad av Love.
Coach + Digital

Du deltar i workshops (för tillfället livesända) med coach samt får tillgång till vår app
 (från 92 kr/vecka)