Frågeformuläret matchar dig med den bästa viktminskningsplanen för just dig

Det handlar om dig!

Är du nyfiken på hur WW ViktVäktarna matchar dig med en plan som passar just dina behov? Det börjar med att du får besvara några beteendefrågor om dina matvanor, aktivitetsnivå, livsstil och syn på viktminskning. Baserat på dina svar matchar vi dig med den planen som passar dig bäst - Grön, Blå eller Lila. 

Hur gör jag frågeformuläret?

Om du inte är medlem och vill matchas med rätt plan för dig så kan du bli medlem idag och ladda ner vår prisbelönta app. 

Om du redan är medlem och vill prova att göra frågeformuläret så kan du göra det! Tänk på att det skapades för nya medlemmar så om du inte blir matchad med den plan som du har valt ska du komma ihåg att du är experten på dig själv. Om du väljer att prova en annan plan så kan du byta plan när du vill i Inställningarna. 

 

Vilken forskning ligger bakom mittWW?

MittWW tog nästan 2 år att utveckla. Det är baserat på omfattande forskning om vad medlemmar vill ha och behöver för att lyckas. Vi har sedan jobbat tillsammans med vårt globala vetenskapsteam för att förstå var de trenderna överlappar med vetenskap. Alla tre planerna är testade med nästan 20 000 medlemmar över hela världen genom intervjuer, koncepttester, pilotstudier och kliniska tester. 

 

Vilken plan ger bäst viktminskning?

Alla. Nej, inte riktigt. 

Efter 2 års testande med över 20 000 medlemmar över hela världen har vi sett att medlemmar på Grön, Blå och Lila uppnått lika och konsekvent viktminskning. 

Ingen plan är bättre än någon annan - de är bara flexibla på olika sätt. 

Vissa tycker att en lång lista med NollPoints fungerar bäst för dem. Andra vill hellre ha fler SmartPoints. Den bästa planen för dig är den som ger dig mest flexibilitet eftersom då kommer den att fungera i ditt liv.