Hitta balans med NollPointsmaten

NollPointsmaten ger dig flexibilitet, men använd dem klokt!

NollPointsmaten i mittWW ger dig möjlighet att vara flexibel, du kan äta en SmartPointssnål måltid och ha många SmartPoints kvar till när du väl behöver det. Du kan använda den som bas eller komplement till dina måltider och därmed få ihop din SmartPointsbudget på ett bra sätt. Men kanske är det lockande att äta så mycket nollor du kan för att ha råd med chips eller choklad framför TVn på kvällen?

Följer du Grön, Blå eller Lila plan - oavsett vilken plan du följer så har du NollPointsmat och kan använda av de här tipsen. 

4 tips för att använda NollPointsmaten klokt:

  • Utgå från NollPointsmat när du planerar dina måltider, men använd din budget till det som kostar SmartPoints. 
  • Har du inte använt hela din budget en dag och känner dig mätt och nöjd, behöver du inte använda resterande SmartPoints. Har du ätit mycket mat med 0 SmartPoints kan det lätt bli många över. Det är inte farligt att låta dem brinna inne, du har ju gjort bra val!
  • NollPointsmaten är alltid ett bra val när du ska välja. Beroende på vilken plan du följer - håll utkik efter din NollPointsmat. 
  • Tänk långsiktigt, du behöver hitta vanor som fungerar för dig på lång sikt, inte bara här och nu för att gå ner i vikt.