Viktminskning och wellness | WW ViktVäktarna

Är du redo?

Ta hand om din hälsa och lev livet

Vill du hitta en hälsosam livsstil som ändå ger dig utrymme för att kunna leva ditt liv (umgås med vänner, äta ute och ta ett glas vin...etc)? Då ska du testa ViktVäktarna!

Det är sant! Vi skojar inte. Du måste inte förbjuda dig själv att äta viss mat eller avstå från att umgås med dina vänner för att vara hälsosam. Med ViktVäktarna lär du dig att göra smarta val så att du kan fortsätta äta mat du älskar. Med ViktVäktarna kan du äta allt, men inte alltid. Dessutom behöver du aldrig gå hungrig! Med NollPointsmaten, som du inte behöver regga, finns det alltid något att äta.

För din hälsas skull!

Vi på ViktVäktarna månar om din hälsa för att du ska må bra på insidan och få de bästa förutsättningarna för att leva ett långt och hälsosamt liv. En hälsosam livsstil minskar risken för en rad sjukdomar och gör dig piggare så att du orkar med vardagen och alla de utmaningar som livet ger dig.

Är du redo? Du kommer snabbt upptäcka hur enkelt det är att vara hälsosam samtidigt som du lever livet. Som en av våra medlemmar Ebba säger:

-Jag vill visa för andra att det inte behöver vara så svårt att hitta en hälsosam livsstil. Du behöver inte förbjuda dig själv en massa eller träna stenhårt för att lyckas!

Vi har det du behöver!

Mat, träning, sömn och mindset påverkar alla din hälsa. Med WW-appen får du:

  • Koll på vad du äter & hjälp att göra smarta val.
  • Smidig skanningsfunktion så du kan göra smarta val i affären.
  • Över 4000 recept & receptförslag baserat på vad du har hemma i kylen.
  • Färdiga veckomenyer & verktyg för att planera din vecka.
  • Regga aktivitet och addera Points.
  • Träna när och var du vill med våra träningsvideos för alla nivåer.
  • Regga din sömn och få tips för att sova bättre.
  • Mindsetövningar som hjälper dig att förändra ditt tankesätt.

Matiga mellanmål

Ett gott och mättande mellanmål håller energin på topp. På språng? Ta en frukt istället!

Enkla middagar

Pasta? Pizza? Eller föredrar du en fräsch sallad? Du väljer, allt är ok!

Bästa program för viktminskning

ViktVäktarna har blivit utnämnda till 2023 års bästa viktminskningsprogram av U.S. News & World Report*. Dessa fantastiska topplaceringar återspeglar årtionden av kliniska studier som visar på programmets effektivitet. Det finns ingen bättre tid att bli medlem än nu!

*U.S. News & World Report rankade WW den #1 Bästa Dieten för viktminskning för trettonde året i rad (2011-2023)

"Det här är den första metoden som inte ger mig ångest!"

Kombinera mat med träning

Träning är också en viktig del i en hälsosam livsstil och ger mängder med fördelar för din hälsa. Att träna hjälper dig att känna dig piggare, må bättre och att bli starkare i vardagen.

Det viktigaste är att hitta en träningsform som du gillar och att den är lättillgänglig för dig. I WW-appen hittar du över 150 olika träningsvideos för alla nivåer som du kan göra var och när du vill.