You Go - Friskvårdsbidrag | WW ViktVäktarna

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Har du friskvårdsbidrag? Då kan du använda det till ett medlemskap hos oss på WW ViktVäktarna. Vi hjälper dig att gå ner i vikt, äta hälsosammare och röra på dig mer. Din viktminskning kommer göra dig friskare, piggare och starkare. Det blir lättare att klara av vardagen helt enkelt, så passa på att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Friskvårdsbidrag - Vi ger dig 15% rabatt!

Digital

Du får tillgång till prisbelönta app och gör hälsoresan på egen hand.

Coach + Digital

Du går på work samt får tillgång till vår app & webbredskap. Vårt bästa medlemskap!

Digital

Du får tillgång till prisbelönta app och gör hälsoresan på egen hand.

Coach + Digital

Du går på work samt får tillgång till vår app & webbredskap. Vårt bästa medlemskap!

Vad är friskvårdsbidrag?

De flesta arbetsgivare arbetar förebyggande i hälsofrågor och friskvårdsbidraget är en av flera förmåner som arbetsgivaren kan erbjuda sina medarbetare. Företag och organisationer har möjlighet att ge skattefri friskvård och motion till sina anställda i syfte att öka välmåendet bland de anställda och företagets attraktionskraft.

Hur mycket får jag i friskvårdsbidrag?

Arbetsgivaren bestämmer friskvårdsbidragets storlek (max 5000kr). Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

Vad godkänns som friskvård?

WW ViktVäktarna är en av de friskvårdsaktiviteter som Skatteverket godkänner som friskvård, men sedan januari 2018 så är det är arbetsgivaren som bestämmer vilka friskvårdsaktiviteter som företaget accepterar. Dessutom måste all personal inom företaget erbjudas förmånen. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller på din arbetsplats. 

Hur kan jag ta del av friskvårdsbidraget?

På vissa arbetsplatser lägger du själv ut pengarna för att sedan få pengar tillbaka mot uppvisande av kvitto, och på andra arbetsplatser använder man kuponger eller checkar. Kolla med din chef vad som gäller på din arbetsplats.

Enligt Expervalet är WW ViktVäktarna 1 av de 100 bästa sätten att utnyttja sitt friskvårdsbidrag!

Wellness at Work

Friskvårdsbidraget kan med fördel användas till Wellness at Work - där vi coachar dig och dina kollegor till en sundare livsstil på din arbetsplats.