Vårt bästa medlemskap

All Inclusive

Som All Inclusive-medlem kan du gå på möten i hela Sverige. Du väger dig, får stöd och motivation från våra coacher och andra medlemmar. På mötena får du Veckans Viktiga, ett material med läckra recept och intressanta artiklar. Utöver mötena hittar du inspiration och hjälp i våra redskap på webben och i appen.

Första steget är att bestämma din målvikt tillsammans med din coach, som hjälper dig att lägga upp en plan för att du ska nå din målvikt. När du har nått din målvikt lär du dig hur du håller din nya vikt med vårt jämviktsprogram.

När du gått jämviktsprogrammet är du guldmedlem. Grattis! Som guldmedlem får du, så ofta du vill, komma och väga dig och lyssna till veckans tema. Detta gäller så länge du ligger max 2 kg från din målvikt och besöker oss minst var 10:e vecka.

Hur går det till?

Vad händer på veckans möte?

Varje vecka diskuterar vi ett gemensamt ämne som rör viktminskning, mat eller motion på våra möten runt om i Sverige. Så oavsett var i Sverige du besöker oss, har vi samma tema på veckans möte. Är du nyfiken på vad veckans möte handlar om? Här får du en liten sammanfattning av kommande veckors teman. 

 

Vecka 33: Hållbart och långsiktigt – hela livet

Har du bråttom till din målvikt? Varför då? Snabba resultat är sällan långsiktiga och hållbara. Vi fokuserar på resultat för livet.

 

Vecka 34: Nollorna - ät dem som de är, då är de fenomenala!

Vi gillar nollor! Välj gärna NollPointsmat, njut av dem, ät dem som de är, de är fenomenala! 

 

Vecka 35: Uppmärksamma och belöna – framgångsfokus!

​Uppmärksamma och belöna, hur är ditt framgångsfokus?

Vårt SmartPointsprogram

Med SmartPoints äter du en mer balanserad kost samtidigt som du drar ner på sockret och det mättade fettet. Du går ner i vikt och äter hälsosammare. Räkna SmartPoints för att hålla koll på kalorier, fett och socker helt enkelt! Livsmedel som har lågt SmartPointsvärde är de bästa och mest hälsosamma. De mättar bra och innehåller massor av nyttigheter. 

Börja din framgångshistoria idag!