Amir är peppad för nytt samarbete med ViktVäktarna®

Kocken Amir Kheirmand, aktuell med nya matlagningsvideor, berättar om samarbetet och sin egen hälsoresa.
Publicerad 15 oktober 2020

ViktVäktarna har tidigare haft samarbete med Amir Kheirmand, och nu är det alltså dags igen! Amir ser fram emot att få dela med sig av sina bästa matlagningstips och att fortsätta sin hälsoresa med ViktVäktarna.

- Det ska bli superkul att få inspirera och visa hur man kan laga god och hälsosam mat. Dessutom ser jag fram emot att fortsätta min egen resa, jag vet ju att det funkar!

Se Amirs matladningsvideos här >>

Sedan senaste samarbetet har Amir gått upp några kilon, men nu är Amir på banan igen och har upptäckt alla nyheter i WW-appen.

-Jag tappade tråden helt enkelt och får skylla på barn och livet. För ett litet tag sedan plockade jag upp ViktVäktarna igen och upptäckte en massa spännande nyheter. Appen har många nya funktioner, nu kan man välja på tre olika planer och det finns massor av NollPointsmat!

Amir följer den Blå planen och har hittills gått ner 7,5 kg. Hans mål är att gå ner 15 kg, men det får ta sin tid. Med ViktVäktarna får han koll på vad han ska välja och vad han ska äta lite mindre av.

- NollPointsmaten gör det enkelt att göra smarta val. Jag byter t.ex. potatisen till palsternacka eller jordärtskocka beroende på vad jag har hemma. Och jag vet att jag ska minska på olja, smör och öl.

Behind the scenes
Amir och Rosanna, från WWViktVäktarnas kostavdelning, lagar tacos
Vilken är din favoritfunktion i WW-appen?

- Jag älskar att få inspiration från alla recepten, och att få förslag på olika smarta lösningar från andra medlemmar. Jag har börjat skrolla mer på Community än på Instagram! Det är verkligen en feel good-plattform där alla generöst delar med sig av sina erfarenheter.

Kommer vi få se dig på Community?

- Ja, jag skulle ju kunna dela med mig av lite recept- och träningsinspiration. Jag tränar faktiskt 3-4 ggr/vecka nu.

Berätta om det nya samarbetet! Vad ska du göra?

- Jag ska visa hur man svänger ihop en god och hälsosam middag på bara 15 min, det går faktiskt! Sen ska jag göra min egen twist på de populäraste recepten i appen. Jag ska förfina Pasta Alfredo till en ännu godare och snyggare rätt, och visa hur man kan variera sina bananpannkakor. Till sist ska jag göra såser med lågt SmartPoints. Jag tar fasta på att ägg är noll på den Blå och Lila planen och visar hur man gör en bearnaise utan smör.

Våra medlemskap

Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.