Leah fick tillbaka gnistan

Efter att ha blivit tvåbarnsmamma tyckte Leah att hon hade förlorat sin gnista. Nu drar hela familjen nytta av Leahs nya hälsosammare livsstil.
Publicerad 24 januari 2019

Leah, –17 kg

Medlem hos ViktVäktarna® i Australien

- Innan jag fick barn hade jag alltid en sorts gnista, men det ändrades när jag fick två barn inom två år. Under min andra graviditet gick jag upp 40 kg vilket var jobbigt för mig eftersom jag tidigare har varit danslärare och alltid varit ganska vältränad - jag hade aldrig varit en person med viktproblem.

- Jag kände att jag hade förlorat min gnista. Jag ville inte vara en mamma som satt på sidan och tittade på mina barn. Jag ville vara aktiv själv, ta dem till parken, gunga på gungorna och åka rutschkana. Jag ville hitta mig själv igen och gå upp varje morgon och känna mig motiverad att börja dagen.

- När min son var sex veckor gammal tänkte jag: "Nu är det dags, jag gör något åt det här. "Det var första juli, men tänkte på dagen som nyårsdagen och såg det som ett tillfälle att göra en nystart. Jag gick till en Wellness Workshop och sedan dess har jag bara fortsatt.

Leahs nystart

Så får jag ViktVäktarna att passa in i livet som nybliven mamma

- Första gången jag gick till en WW Studio, ammade jag Maison, som är nu 4 år, och min äldste son Chace, nu 6 år, var en liten pojke. Jag visste att programmet var tvunget att passa in i vår vardag för att det skulle fungera.

- I början var min träning att promenera en gång i veckan med en vän. Jag började anpassa vår mat med hjälp av ViktVäktarnas kokböcker, och hela min familj älskade recepten. Det är fantastiskt att du kan anpassa allt. Du behöver inte följa ett matschema, om du vill äta ute eller göra din favoritpasta, så kan du det. Du lär dig hur du anpassar det till din vardag och din livsstil och lär dig vad som fungerar för dig. Det slutar inte heller efter sex eller tolv veckor, det är något som blir din livsstil.

Hittade nya rutiner

- Cirka sex månader efter att jag gick med i ViktVäktarna, vaknade jag med ett nytt driv och en beslutsamhet. Jag började ta med pojkarna på 5 km promenader varje dag och stannade på en lekplats halvvägs så att de kunde leka. När barnen hade gått och lagt sig började jag med träningsvideos framför TV:n, och jag såg till att nå mitt mål om 10 000 steg om dagen.

- Jag hade dansat hela mitt liv och hade alltid älskat det, så jag började igen. För mig är det något socialt och jag kan umgås med mina vänner och få ha lite egentid.

Hur Leahs framgång med ViktVäktarna har förbättrat hennes liv

- Sedan jag började med WW Flex™ har mitt tankesätt förändrats helt. Om jag får slut på SmartPoints® kunde jag tidigare tänka "Bara ät vad du vill och börja igen imorgon". Nu tänker jag istället ”Jag vet att jag har NollPointsmat att ta till. Jag kan göra en hälsosam måltid och jag är fortfarande på rätt spår.”

- Jag har också utbildat mig till Wellness Coach och arbetar på vår kundservice. Det jag gillar mest är att träffa medlemmar, de inspirerar och motiverar mig.

- Nu när jag har energi och min gnista tillbaka har familjen kommit närmare varandra. Vi gör alltid saker tillsammans som att gå till parken eller cykla. Jag har också märkt att mina nya vanor smittar av sig. Min yngsta son älskar sina grönsaker och sin frukt, och när jag tränar framför TV:n hänger pojkarna på! En dag gick jag in i vår lounge och Chace gjorde övningar med mina små vikter. Han sa, "Mamma, jag blir frisk och vältränad." Jag vet att det jag gör även hjälper mina barn att få en hälsosammare livsstil när de blir äldre.