Dags att äta ute? Prova detta för att hålla dig på rätt spår

Veckans strategi
Publicerad 2 april 2024
Någon annan lagar äntligen maten men allt du känner är oro över vad du ska välja och hur det ska gå… Låt oss hjälpa!


Låt oss gräva lite djupare…

Brukar dina dagar alltid bli precis som du tänkt och föreställt dig? Om det ändå vore så eller hur! Trots detta är det viktigt att vi fortsätter tänka och planera framåt då det lägger grunden till att saker och ting blir så bra som de kan bli.

Detsamma gäller när vi ska äta någon annanstans, som på en födelsedagsmiddag, på semestern eller när du helt enkelt inte har tid eller ork att laga mat. Att i förväg planera för hur man bäst hanterar denna typ av situationer – oavsett om de är planerade eller inte – hjälper dig att hålla dig på rätt spår.

Och kom ihåg…även om du planerat vad du skulle beställa eller äta kan du inte kontrollera allt. Kanske blev du övertalad att prova någon speciell efterrätt eller så var brödkorgen för lockande och stod precis där, mitt framför dina ögon och så svår att tacka nej till. I dessa fall, njut av maten och tillfället, ta sedan nya tag och återgå till dina vanliga rutiner. Dessa tillfällen kan du se som en kort omväg och inget som förstör din resa till slutmålet.