Hur du förvandlar små framgångar till inspiration som varar!

Veckans strategi
Publicerad 5 april 2023

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Varje dag anstränger du dig för att fatta hälsosamma beslut och följa dina rutiner – du förtjänar lite extra tips på hur du kan ge dig själv kred!

Låt oss gräva lite djupare…

Vi pratar mycket om framgångar bortom vågen. Att fira dessa är viktigt, men det är också viktigt att uppmärksamma den stora ansträngning som ibland krävs för att nå små framgångar – som att laga middag efter en lång arbetsdag, hålla sig inom Pointsbudgeten när du äter ute eller att våga testa ett nytt träningspass.

Det är dessa dagliga handlingar och vanor som bidrar till framgång bortom vågen och de kommer inte av sig själv. Att grotta ner sig i detaljerna, se hindren och det hårda arbetet som krävs bidrar på ett helt annat sätt än om du bara ger dig kred för att du gjort “något”. För att göra det än mer levande kan det vara bra att dela din berättelse, antingen på en workshop eller till en vän. Det kommer ytterligare att öka känslan av att det lönar sig att anstränga sig. Studier visar att insikten om att något kräver mer ansträngning att uppnå, kan göra att framtida utmaningar känns lättare.

Det kanske inte känns naturligt att klappa sig själv på axeln, men det handlar inte om att skryta. Du noterar vad som fungerar och, ännu viktigare, varför det fungerar. Och det kan hjälpa dig att hålla farten uppe till att leta upp bra recept i ViktVäktarna®-appen, testa nya träningsformer och se till att du kommer i säng i tid. Allt för att du ska nå ditt huvudsakliga mål.