Planera in enkla mellanmål som hjälp på viktresan

Veckans strategi
Publicerad 1 februari 2023

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

När hungern slår till mellan måltiderna är det lätt att stoppa något lättillgängligt i munnen. Har man då inget planerat mellanmål att ta till kan valet man gör i stunden få en kostsam påverkan på Points®budgeten.

Låt oss gräva lite djupare…

Att välja näringsrika måltider, hålla sig till lagom portionsstorlekar och stå emot lustfyllda hungersignaler kan kännas extra utmanande när man redan är hungrig. Men om vi gör en plan för när och vad vi ska äta för att hålla oss mätta och nöjda slipper vi fatta jobbiga matbeslut i stunden. Då kan du istället plocka fram ett mellanmål du planerat för.

Vi vet att det är ett tillvägagångssätt som funkar. Mer än 91% av medlemmarna i ViktVäktarna® Success Registry* har alltid, eller nästan alltid, ett mellanmål med låga Points nära till hands. Men det ska inte behöva kännas som ytterligare en jobbig sak att addera till din att-göra-lista. Hitta ett par mättande mellanmål du gillar och håll dig till dessa. När du hittar sätt att göra det enklare att hålla budgeten under dagen kommer även din viktresa börja kännas lite lättare.

*WW Success Registry är en forskningsstudie som består av WW-medlemmar som gått ner minst 9 kg och bibehållit den viktminskningen i ett år. Låter det som du? Dela din framgång och gå med i studien idag.

Läs mer om månadens tema som handlar om att hålla det så enkelt som möjligt under viktresan.