Så skapar du en hållbar rutin att regga

Veckans strategi
Publicerad 21 december 2022

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Vi lyfter ofta fördelarna med att regga och det beror på att forskningsresultaten är tydliga: Människor som reggar oftare går ner mer i vikt. Varför? När du reggar blir du mer medveten om vad och hur mycket du äter, och medvetenhet är nyckeln till att göra små men meningsfulla förändringar.

Låt oss gräva lite djupare…

Att regga tar tid och kräver ansträngning av oss, och vi människor vill hellre göra saker som är enkla. Så att hitta det som gör det smidigt för dig att regga kommer hjälpa dig hålla fast vid rutinen. Några andra tips är:

Sätt upp riktlinjer och påminnelser. Om du t ex vill regga efter varje avslutad måltid kan signalen vara att öppna upp ViktVäktarna®-appen så fort du lagt ner besticken på den tomma tallriken. Om du vill regga hela dagens matintag på kvällen, sätt ett alarm med en tid som funkar för dig.

Glöm perfektion. Att regga konsekvent med färre detaljer är bättre än att bränna ut dig själv med att försöka regga varje liten tugga, ingrediens och exakta portionsstorlek.

Att skapa, eller vässa befintliga, vanor kring de mest effektiva viktminskningsbeteendena hjälper dig bana väg för framgång. Att fokusera på en eller ett par beteendemål känns enklare och mer görbart än att försöka förändra allt på en gång.

*WW Success Registry är en forskningsstudie som består av WW-medlemmar som gått ner minst 9 kg och bibehållit den viktminskningen i ett år. Låter det som du? Dela din framgång och gå med i studien idag.

Läs mer om månadens tema som handlar om 4 nycklar till framgång på viktresan.