Allt om mittWW+

Allt du behöver veta om vårt program - och hur det kan hjälpa dig att gå ner i vikt, på ditt sätt.

Förra året introducerade vi mittWW—vårt mest personligt anpassade program någonsin. Trots allt så är allas behov olika när det kommer till att gå ner i vikt: vad som fungerar för din syster, kollega eller bästa vän kanske inte fungerar lika bra för dig. Därför tar vi nu nästa steg i att anpassa vårt program efter just dig.

Vad är mittWW+?

Vi vet att det finns ett samband mellan viktminskning och hälsosam kost, men det är inte allt. mittWW+ tar hänsyn till flera faktorer som påverkar din viktminskning och tar därför ett helhetsgrepp om viktminskning och hälsa.

mittWW+ hjälper dig att bli hälsosammare och må bättre. Du börjar med att besvara ett vetenskapligt och beteendebaserat frågeformulär så att vi får en bild över dina matpreferenser, motionsnivå, sömnvanor, livsstil med mera. I slutet får du en personlig rekommendation baserat på din hälsa som helhet. Vi hjälper dig identifiera vilka områden där du är stark och vilka du behöver mer hjälp på vägen med, så att du kan fokusera på det som gör störst skillnad för din hälsoresa.


Ta reda på mer om funktionerna

Upptäck: Mat

Upptäck: Aktivitet

Upptäck: Sömn

Upptäck: Mindset

Om du är ny hos WW ViktVäktarna, kommer du att matchas med den plan som passar dig bäst - Grön, Blå eller Lila. Du får även en lista över NollPointsmat - livsmedel som du inte behöver regga, väga eller räkna (tänk frukt, grönsaker, linser, lax, kyckling, potatis med mera). Om din plan inte längre passar dig kan du enkelt byta i WW-appen.

Om du är befintlig medlem hos WW ViktVäktarna, kommer mittWW+ ge dig nya verktyg och funktioner för att göra din viktresa enklare. Vi har gjort om programmet du älskade, och gjort det ännu mer anpassat efter just dig.

  • Vad har du hemma? Få receptförslag baserat på det du har hemma i ditt kylskåp och skafferi.
  • Veckans check-in och veckorapport som tar hänsyn till alla dina framsteg - inte bara på vågen
  • Uppdaterad aktivitetsöversikt med en bättre överblick över dina AktivitetsPoints och enklare att hitta övningar du gillar. Bli inspirerad till att röra på dig mer!
  • Guidade mindsetövningar - korta ljudklipp som hjälper dig att förflytta ditt mindset.
  • Vetenskapligt grundade verktyg hjälper dig att fokusera på att få en god nattsömn.

Hur gör jag hälsochecken?

Genom att svara på frågor om dina vanor, din livsstil och dina mål, kommer vi kunna ge dig en översikt över din hälsa och en personlig utgångspunkt att starta din hälsoresa från.

Gör din hälsocheck här>>

Du kan svara på frågeformuläret som befintlig medlem också!

Hur fungerar de tre olika planerna - Grön, Blå och Lila?

Varje plan har en unik balans av SmartPoints och NollPoints-mat:

Läs mer om SmartPoints >>grön blå och lila balans av SmartPoints och NollPointsmat

Grön har en större SmartPointsbudget och 100+ NollPointsmat som inkluderar frukt och grönsaker. 

grön NollPointsmat frukt och grönsakerBlå har en måttlig SmartPointsbudget och 200+ NollPointsmat som inkulderar frukt, grönsaker och proteinrika livsmedel. Om detta känns bekant så är det för att det är samma som WW Flex. 


Blå NollPointsmat frukt, grönsaker och proteinrik livsmedel

Lila har en mindre SmartPointsbudget och 300+ NollPointsmat som inkulderar frukt, grönsaker, proteinrika livsmedel och fullkornsprodukter. 

Lila NollPointsmat frukt, grönsaker,proteinrika livsmedel och fullkornsprodukter

Vilken vetenskap står bakom mittWW+?

Programmet är baserat på omfattande undersökningar om vad medlemmar vill och behöver ha för att lyckas, tillsammans med insikter och trender från runt om i världen. Vi samarbetade sedan med vårt globala vetenskapsteam för att se var dessa trender överlappar med vetenskap. Alla tre planerna är beprövade och testade med nästan 20 000 medlemmar globalt genom intervjuer, koncepttester och pilotstudier och kliniska tester.

Vad kan jag äta?

Massor! Genom att kombinera din SmartPoints-budget med NollPointsmat har du alltid flera valmöjligheter. Hos WW ViktVäktarna är ingen mat förbjuden, vi tror på att skapa nya vanor och nå framgång som varar i längden. Behöver du inspiration för att komma igång? Prova vår nya funktion “Vad har du hemma?” som hjälper dig planera din matlagning. Du berättar för oss vad du har hemma och vi ger dig tips på goda recept som passar det.

Eller se recept för en dag

Med vilken plan går jag ner mest i vikt?

Efter 2 år av tester och undersökningar med nästan 20 000 medlemmar runt om i världen så har vi sett att medlemmar på Grön, Blå och Lila uppnått lika bra viktminskning.

Ingen plan är bättre än någon annan - de är bara flexibla på olika sätt. En del tycker att en lång NollPointslista fungerar bäst för dem. Andra vill istället en större SmartPoints-budget. Den som är bäst är den som ger dig mest flexibilitet eftersom det är den som kommer att fungera bäst med din livsstil.

Kan jag byta plan om jag vill?

Absolut! Vi rekommenderar dock att följa en plan i två veckor innan du byter. Det beror på att det kan ta ett tag att vänja sig vid ett nytt sätt att äta. Vår forskning visar att två veckor är en bra tidsperiod för att anpassa sig till något nytt. Om du bestämmer dig för att byta kan du göra det när som helst i WW-appen. Gå till hemskärmen och tryck på profilikonen högst upp till höger. Gå sedan in under Inställningar (uppe i högra hörnet) och välj “Program” och sedan “Min plan”.

Medlemmar som gått ner i vikt med hjälp av mittWW+