Få ut det mesta av din budget

Publicerad 1 december 2021

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Hur vi skapar balans i det vi äter kan se olika ut för var och en av oss. De olika funktioner som finns i PersonligaPoints™-programmet kan hjälpa dig att använda din budget på ett sätt som fungerar för dig så att du kan skapa balans i det du äter och gör.

Låt oss gräva lite djupare…

Försök att hitta en balans i det du äter så att du kan fortsätta äta det som är viktigast för dig och ändå hålla dig inom din budget. Du vet säkerligen att all mat är tillåten i ViktVäktarnas program, och vi menar det! Men det innebär inte att du kan fortsätta äta på samma sätt som du gjorde innan. Vi behöver göra förändringar i våra ätmönster för att skapa hälsosamma vanor och gå ner i vikt, samtidigt behöver vi kunna få fortsätta äta det som är verkligt viktigt för oss för att det ska bli hållbart i längden. Använd därför din budget på det sätt som passar dig bäst för att få ut det mesta av den.

Det finns flera sätt att få din budget att gå ihop. Använd din personliga NollPointsmat, addera Points till din budget genom hälsosamma vanor, och dra nytta av att du kan spara Points de dagar du äter mindre så att du kan använda dem de dagar du vill och behöver några extra.

Läs mer om hur du hittar balans för att må bra.

* Information, produktnamn och innehållet i ViktVäktarnas program har uppdaterats sedan denna artikel publicerades.