HELA listan av NollPointsmat

Vi snackar en grundlig genomgång, från A som i avokado (Ja, du hörde rätt!) till Z som i zucchini.
Publicerad 20 oktober 2021 | Uppdaterad 15 juni 2022

NollPointsmat är en stor grej för oss. Av en god anledning. För att – du gissade helt rätt – denna mat “kostar” inte några Points®.

Denna mat har valts ut för att de är fulla av olika näringsämnen, vitaminer och mineraler. De utgör grunden för hälsosamma matvanor och gör gott för din hälsa. Och det allra bästa – du behöver inte väga, mäta eller regga dem, oavsett hur ofta du väljer att njuta av dem. Redo att lära dig ännu mer om NollPointsmat? Här får du en grundlig genomgång.

Och för första gången är det helt och hållet anpassat till DIG. Nedan ser du alla de kategorier av NollPointsmat som finns. Du får din personliga lista när du svarat på frågeformuläret i WW-appen.

Vill du ha den fullständiga listan? Läs nedan, eller klicka här för en utskriftsvänlig version. Glöm bara inte att om du lägger till ingredienser som kostar Points till NollPointsmat (t.ex. olja, smör, dressing eller sås), så måste du räkna Points för det du lägger till. Tänk på att kolla upp alla ingredienser i innehållsförteckningen på färdigköpta produkter, t.ex. guacamole du köpt i affären, eller använd streckkodsläsaren i appen.

Du vet väl om att du kan göra om frågeformuläret och få ny NollPointsmat på din lista? Det gör du i appen genom att välja Huvudmenyn (De tre strecken) - NollPointsmat.