Rebecka kan njuta av god och bra mat | WW ViktVäktarna

Ingen mer ångest för Rebecka

Med ViktVäktarna är allt tillåtet och Rebecka kan njuta av god och bra mat medan hon går ner i vikt.

Rebeckas varför

“Jag fick en reality check och insåg att jag inte levde sunt. Jag ville att mina kläder skulle passa igen - men grundmålet som var att se fysiskt bättre ut har även blivit psykiskt - jag vill må bättre. .”

Vad är det bästa med WW ViktVäktarna?

Det här är den första metoden som inte ger mig ångest! Jag har provat andra dieter men så fort jag åt något som inte var tillåtet fick jag ångest. Jag hade fördomar att WW ViktVäktarna endast var för äldre kvinnor men när min kollega fick med mig och jag började läsa på förstod jag att det var ett framgångsrikt koncept eftersom man får äta allt. 

Hur hittar du stöd och motivation?

Community har peppat mig jättemycket. Där får jag alltid positiv respons och känsla av att tillhöra en grupp. När jag ser andra som lyckats gå ner många kilon så tänker jag att kan de så kan jag!

Hur har ditt liv förändrats?

Jag vågar säga ja till mer! Innan tränade jag lite spinning men nu ville jag prova något nytt och har börjat med crossfit. Det skulle jag aldrig ha vågat tidigare. Dessutom sa jag ju ja till att vara med i WW ViktVäktarnas reklamfilm!

Lagar du annorlunda mat nu?

Jag har blivit mycket bättre på att laga mat och har äntligen fått inspiration till att laga mat. Tidigare blev det mycket färdigmat eftersom jag inte planerade i förväg. Nu märker jag hur mycket bättre jag mår och det sporrar mig att planera och laga bra mat. Jag använder mycket linser och bönor - det är NollPointsmat, proteinrikt och miljövänligt! Ett av mina favoritrecept är kyckling med grönpepparkyckling. En av alla bra funktioner i appen är att det är så lätt att söka fram goda recept, det räcker med att skriva in en ingrediens som t.ex. kyckling, så får du flertalet förlag. 

Du följer Blå - varför passar den dig?

För mig är det frihet med NollPointslistan som guidar mig att äta bra och nyttig mat. Jag kan alltid äta mig mätt på den maten och det är enkelt att räkna och hålla koll eftersom jag inte behöver räkna allt. 

3 anledningar varför WW ViktVäktarna fungerar för Rebecka

Det är enkelt!

Varierande recept, mycket att välja på.

Går bra att kombinera med träning (ingen svältdiet).

Det är enkelt!

Varierande recept, mycket att välja på.

Går bra att kombinera med träning (ingen svältdiet).