Kickstarta våren med ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Kickstarta våren med ViktVäktarna

Det är inte vinter längre! Bara en sån sak är ju värd att firas! I takt med att säsongen förändras (mer dagsljus), kan även dina vanor och rutiner göra det, och vi finns här för att guida dig genom det. Allt från våriga recept till olika sätt att röra på dig lite mer, här får du tips för att kickstarta din vår!

Experttips: Karins 3 enkla knep för att komma igång

— Karin Nileskog, kostexpert på ViktVäktarna

1. Tveka inte!

Går du ibland och tänker på allt du ska göra, istället för att bara göra det? Som att du på måndag ska börja äta bättre och röra på dig mer? Då är du i gott sällskap för så är det väldigt många som tänker. Men nu är det dags att sluta tänka och börja göra, för vet du, den perfekta dagen kommer inte när vi sitter och väntar utan det är när vi gör något som vi får energi. Så upp och hoppa och se till att komma igång nu! Än är det många veckor kvar till midsommar och mycket hinner hända...förutsatt att du gör nåt!

2. Tänk smått

Sannolikheten för att lyckas ökar väsentligt om du sätter upp små mål så tänk inte att du måste förändra på allt på en gång. Vad skulle du kunna göra för att äta lite nyttigare lunch? Det enda du behöver göra är att komplettera med lite mer grönsaker. Vill du bli mer aktiv? Bestäm dig för att ta en 5-minuters bensträckare varje timme för att bryta stillasittandet. Vill du bli bättre på att äta frukt? Köp hem frukt du gillar och lägg upp på ett fat väl synligt så att du blir frestad att ta en frukt.

3. Förena nytta med nöje

Om du vill bli mer aktiv kan det vara smart att para ihop din fysiska aktivitet med något annat du verkligen gillar. Om det t ex känns motigt att komma ut på promenaden eller löprundan kan det vara smart att t ex lyssna på en riktigt spännande ljudbok eller någon rolig eller intressant podd när du går eller springer. Jag har till och med gått så långt att jag inte får lov att lyssna varken på ljudböcker eller poddar om jag inte rör mig samtidigt och det har verkligen gjort skillnad. Bli inte förvånad om du tar ett extra varv runt kvarteret av bara farten!

apricots grilled halves with yogurt and honey
apricots grilled halves with yogurt and honey

Fånga dagsljuset (och få din dagliga aktivitet)

Mer dagsljus betyder mer tid för aktivitet - och mer tid utomhus! Kolla in våra favoritsätt för att träna och samtidigt få D-vitamin.

  • Prova ett träningspass från våra artiklar, i trädgården eller i en park. Allt du behöver är din mobiltelefon!
  • Snöra på dig ett par gymnastikskor och lyssna på vår podd så får du både inspiration och motion! Vill du ha fler tips för hur du gör promenaden roligare? Spana in de här promenadtipsen.
  • Är du sugen på att börja jogga? Här peppar vi dig till att klara springa 5 km på 6 veckor.
  • Glöm inte att vårens utesysslor som att rensa rabatterna från ogräs, kratta bort mossa och bära jordsäckar är alldeles utmärkt vardagsmotion.
Redo att komma igång med ViktVäktarna?

Din framgång startar här!

Delta i livesända genomgångar av vår app och vårt program för att få en bra start - det är gratis och ingår i ditt medlemskap!

Kom igång med ViktVäktarnas program

ViktVäktarnas program hjälper dig nå dina mål på ett sätt som passar just dig. Häng med på en introduktion så att du snabbt kommer igång.

Appskola

I appskolan går vi igenom de viktigaste funktionerna i vår hyllade app. Ju snabbare du kommer igång att använda appen ju snabbare ser du resultat.

Här kan du läsa mer och hitta tider för våra livesända events:

Våra medlemskap

Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.

/ Bas /

Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

/ Premium /

Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.