Lätt att äta rätt för Annelie | WW ViktVäktarna

Nu är det lätt att äta rätt för Annelie

Med ViktVäktarna® har Annelie hittat en metod som fungerar i alla lägen och det känns enklare än någonsin att leva hälsosamt.

Annelies varför

“Jag ville ta ett helhetsgrepp för att förbättra min hälsa överlag. Vikten är inte allt, men en stor må-bra-faktor för mig.”

Vad är det bästa med ViktVäktarna?

Med ViktVäktarna behöver jag inte vara hungrig och det är ett hållbart koncept som fungerar trots livets ups and downs. Det handlar om att få en sund inställning till mat, och göra smarta val istället för att skapa förbud. Med ViktVäktarna kan jag förhålla mig till allt som livet innehåller och det fungerar även när jag hamnar i oförutsedda situationer. 

Är matglädje viktigt för dig?

Ja, jag älskar god mat! Och trots att jag går ner i vikt upplever jag en stor matglädje.Tidigare åt jag stora portioner, och kastade i mig dålig mat för att sedan bli hungrig efter en kvart igen. Nu när jag väljer NollPointsmaten så kan jag inte äta lika mycket eftersom den maten mättar så bra. Vi planerar även helgmaten kring NollPointsmaten, skaldjur och tonfisk är ju superlyxigt! Jag älskar asiatisk mat och de här asiatiska vårrullarna är en stor favorit!

Hur har ditt liv förändrats?

Jag ville hitta något som är hållbart och jag har fått det att fungera även när jag reser eller är på semester. Min plan är att låta det ta sin tid och jag vet att jag kommer att lyckas. Tidigare har jag gjort resan själv men den här gången är jag mer tydlig med varför och tar hjälp av min omgivning. Förutom att kläderna sitter bra igen så är jag mycket gladare och piggare nu och kan hantera stress bättre. Dessutom tränar jag regelbundet på gymmet.

Du följer Lila, varför passar den dig? 

Jag har varit med i ViktVäktarna tidigare och då skulle man väga och mäta allt men nu känns det enklare när jag kan välja NollPointsmat som gör att jag äter bra mat utan att behöva hålla koll. Det är lätt att äta rätt!

3 anledningar varför ViktVäktarna fungerar för Annelie:

Appen

Den är alltid med mig

Alla tips

Att man får tips, stöd och recept under resans gång

Coach

Att rapportera vikten till min coach 

Appen

Den är alltid med mig

Alla tips

Att man får tips, stöd och recept under resans gång

Coach

Att rapportera vikten till min coach