Nybliven förälder - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

Hitta din livesända temagrupp

Är du nybliven förälder, senior eller har du många kilon att gå ner? Nu kan du delta i livesända workshops med likasinnade! Olika faser i livet innebär olika utmaningar med hälsan och vikten. Ta chansen att ingå i en grupp med andra som har liknande utmaningar som dig, ta del av erfarenheter, tips och trix för att klara hälsoresan.

Hitta din grupp och Zoom-länk i Community eller via flikarna nedan!

Nybliven förälder, se hit!

För dig som är nybliven förälder kan det vara en utmaning att få ihop vardagspusslet och dessutom få tid över till sig själv. I den här gruppen hjälper vi dig att hitta lösningar och få viktresan att fungera samtidigt som du tar hand om ditt barn.

Hej, jag heter Linnea och jag kommer vara din coach!

Jag utbildade mig till coach för 7 år sedan, då jag hade gjort min egen viktresa och gått ner 22 kg. Min övervikt berodde på att jag hade avslutat min handbollskarriär och fortsatte äta lika mycket trots mer stillasittande hemma med plugg och nära till skafferiet...

Nu gör jag min andra viktresa efter att ha fått en son, Harry, som snart är 1 år. Jag fyller 30 i år och bor med min son och sambo i Lund. Jag hoppas att vi kan dela erfarenheter, inspirera och stötta varandra på våra hälsoresor, mitt i livspusslet! Vi ses!

Linnea, coach för temagrupp Nybliven förälder
Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Nybliven förälder - varje tisdag kl 19.30

Zoom-mötet öppnas 30 minuter innan för den som vill göra en digital Wellness Check-in (invägning) tillsammans med coach Linnea.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Nybliven förälder för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.