Viktminskning och wellness | WW Sverige

Är du redo? Vi vet att du kan!

Mat, motion, pepp och viktminskning!

Vi har det du behöver!

Ät det du älskar samtidigt som du går ner i vikt, visst låter det bra? Hos oss finns inga förbud, utan du äter dig mätt på god och vanlig mat. Dessutom har alla sina egna preferenser och behov, vad som funkar bra för någon, kanske inte fungerar lika bra för någon annan. Det är därför vi erbjuder mer än ett sätt att följa programmet. mittWW och våra SmartPoints är vetenskapligt grundade för att hjälpa dig till ett hälsosammare jag.

I vår app finns över 3000 goda recept, träningsvideos och smarta verktyg för att hjälpa dig med din hälsoresa. I vårt Community kan du följa andra medlemmar och få massor med pepp och motivation.

Tillsammans är det lättare!

Nu från 45 kr/vecka.
Välj medlemskap:

Digital

Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår hyllade app
(från 45 kr/vecka).

Coach + Digital

Du deltar i workshops med coach samt får tillgång till vår app
(från 92 kr/vecka).

"Det här är den första metoden som inte ger mig ångest!"

Den prisbelönta appen

Vår hyllade WW-app ger dig tillgång till smarta, effektiva och enkla verktyg som hjälper dig att gå ner i vikt, var du än är. 

Bäst i test!

Därför ska du välja WW ViktVäktarna!

Kombinera god och nyttig mat med en motionsform du gillar

Träning är också en viktig del i en hälsosam livsstil och ger mängder med fördelar för din hälsa. Att träna hjälper dig att känna dig piggare, må bättre och att känna dig starkare genom att inse vad din kropp faktiskt klarar av.

Det viktigaste är att hitta en motionsform som du gillar, så att du fortsätter med den. Fundera på vad du hade tyckt var roligt. Kanske fastnar du för cykling, löpning, yoga eller är styrketräning mer din grej?

Börja din hälsoresa!

Mat, pepp, viktminskning och mindset. Allt hittar du i WW-appen!