Framgångshistorier

Från medlem till Wellness Coach

Catinca, - 33 kg

Det visade sig vara ett koncept som passade Catinca bra, och nu inspirerar hon andra medlemmar att nå sin målvikt med ViktVäktarna.

Åt fel

– Innan åt jag lite mat men med hög energi, nu äter jag mycket mat med låg energi.

Catinca har gjort enkla förändringar som att byta ut rött kött mot kyckling och bröd mot knäckebröd för att kunna äta mer.

– Innan hade jag ångest när jag åt något men nu när jag vet att det ryms i min budget så kan jag äta med gott samvete, det känns tryggt. Nu kan jag till och med åka på semester utan att gå upp i vikt – ViktVäktarna fungerar överallt, och alltid!

Sund träning

Innan ViktVäktarna försökte Catinca gå ner i vikt med hjälp av enbart träning och det gick så långt att träningen började bli fanatisk.

– När jag blev Guldmedlem så sa jag faktiskt upp mitt gymkort ett tag. Nu har jag fått ett sunt förhållande till träning och måste inte träna varje dag för viktens skull, utan gör det för att jag mår bra av det.

Från storlek 44 till 38

När Catinca nådde sin målvikt köpte hon en Maria Westerlind klänning som belöning. Hon har även fått köpa en ny garderob.

– Den klänningen ska jag alltid kunna ha – varje midsommar. Det är en sån härlig känsla att känna att kläderna alltid passar. Innan viktminskningen satt kläderna aldrig bra, och storlek 44 passade bara ibland.

Viktminskningen har gjort att Catinca har fått ett bättre självförtroende och känner sig lugnare i sig själv.

Catinca före och efter

Jobbet som coach

På slutet av viktminskningen jobbade Catinca som  medhjälpare hos sin coach och när coachen frågade om hon inte ville bli coach så tvekade hon inte.

– Jag älskar att prata inför folk och ska jag ändå gå på möten kan jag likagärna vara coach.

Catinca har en Workshop i veckan och tycker att det är ett perfekt avbrott till hennes vanliga jobb.

– Mötet med andra människor ger mig otroligt mycket energi. Jag lär mig jättemycket av medlemmarna!