Framgångshistorier

Ivana: "Manda är en riktig ViktVäktar-bebis!"

Ivana, - 27 kg

"Hon är det bästa som hänt oss! Jag är så glad att jag hoppade på ViktVäktar-tåget innan det var för sent för oss. "

Ivana och hennes man Denis hade kämpat i nästan 7 år för att få barn. De kände sig smått uppgivna. När Ivana efter sommaren 2016 gick till läkaren fick hon veta att hon riskerade diabetes om hon inte gick ner i vikt. Dessutom, att övervikten kunde vara orsaken till barnlösheten.


- Jag hade provat ViktVäktarna innan, men även lchf, kålsoppe-diet och liknande som bara ledde till att jag gick upp i vikt direkt efter. Eftersom min syster har lyckats bra med ViktVäktarna bestämde jag mig för att ge det ännu en chans.

Med hjälp av friskvårdsbidrag från jobbet gick Ivana “all in” med ViktVäktarna All Inclusive. Hon vägde in sig på 112,5 kg i oktober 2016. Tre månader senare och 13 kg lättare blev hon tvungen att ta en paus...


- Jag hade blivit gravid! Jag är helt övertygad om att det var tack vare viktminskningen.

Eftersom man inte kan vara med i ViktVäktarna under graviditet så försökte Ivana ändå behålla ViktVäktar-tänket under pausen.


- Jag fick lite panik och fasade för att jag skulle gå upp alla ca 13,5 kg som jag gått ner första tiden. Men jag gick bara upp 4,5 kg under graviditeten!

Kort efter förlossningen gick hon tillbaka till ViktVäktarna som vanligt eftersom hon inte ammade. Nu, 15 månader efter att hon började, inklusive en 10 månaders graviditetspaus, har hon gått ner totalt 27 kg och mår bättre än någonsin!


- Jag är så otroligt stolt över mig själv. Och tack vare ViktVäktarna har jag fått ett helt nytt liv. Jag har 10,4 kilo kvar till målvikt men det känns inte jobbigt, tvärtom. Jag tänker bli guldmedlem!

Manda är en riktig ViktVäktar-bebis!
Manda är en riktig ViktVäktar-bebis!
Manda är en riktig ViktVäktar-bebis!
Ivana, -27 kg

Ivanas bästa tips till andra som vill gå ner i vikt

 

  • Ha tålamod! Det är inte kört för att man går upp lite grann ibland under tiden. Det är bara på det igen!
  • Var ärlig mot dig själv när du registrerar mat. Det är ju för din egen skull. Och ViktVäktarna fungerar ju, så bara följ med!
  • Välj All inclusive för maximalt stöd! Åtminstone tills du känner att du lyckats ändra ditt sätt att tänka kring mat.