Framgångshistorier

Ulrika: “Inte lika mycket väga och räkna längre”

Njut med ViktVäktarna Flex
"Jag äter likadant som förut - men nu tjänar jag på det istället!"

Efter 16 månader gick Ulrika i mål. Det var veckan efter midsommar 2017.

- Jag har äntligen hittat balansen. Innan var det på eller av när det gällde maten!

Ulrika, som har erfarenheter av ViktVäktarna sedan tidigare, är glatt överraskad av vårt nya program, ViktVäktarna Flex.

- Det är ett superbra koncept tycker jag! Det här kommer göra det enklare att följa. Att man dessutom får spara SmartPoints till helgen gör det ännu mer tillåtande.

Ulrika har inte behövt ändra på någonting, utan upplever snarare att det bara blivit smidigare. Vissa måltider, som t ex hennes frukost, behöver hon inte ens registrera eftersom de blivit “gratis”. Hon har redan känt av effekten av ViktVäktarna Flex.

- Min bästa #FlexEffekt handlar mer om det mentala. Om jag går omkring och är hungrig mellan frukost och lunch så vet jag att det inte gör något om jag äter ett ägg eller lite yoghurt. Jag riskerar inte att gå i den klassiska småätarfällan eftersom det finns något jag kan äta utan att det kostar SmartPoints.

Ibland får Ulrika kommentarer av folk att hon äter så enormt mycket frukt, de menar att man inte borde det.

- Jag kontrar alltid med att det inte är alla bananer eller äpplen som gjort att jag gått upp i vikt utan så klart intaget av t ex chips, godis och andra stora mängder av onyttig mat! Och nu med det nya programmet blir det ännu tydligare att det faktiskt är så.

 

 

Ulrikas topp 3-måltider med nästan 0 SmartPoints!

 


Min standardfrukost
Naturell lättyoghurt , 0,5%, med bär eller frukt och två ägg. Jag blir mätt och nöjd på det!

Familjefavoriten
Torskbitar i en form, med sås över av lätt matlagningsgrädde blandad med ajvar relish. Kokt potatis och haricots verts till det!

Kyckling & rotfrukter i ugn
Palsternacka, morot och potatis i bitar samt kycklingfiléer på en plåt med bakplåtspapper. Gott med sås på egenkryddad kvarg 0,2%. Det brukar bli max 5-6 SmartPoints totalt!

 

Du kan även lyssna på vår podcast med Ulrika (avsnitt 12)!