[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Vi har ett nytt program!

PersonligaPoints™ hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Ät hälsosamt och må bra

Allt börjar med maten. När du äter hälsosamt vill du så småningom göra fler hälsosamma val. Vi lär dig att äta bättre så att du känner dig hälsosammare, mår bra och går ner i vikt. Det handlar inte bara om antal kilon på vågen, det handlar om din hälsa.

SmartPoints guidar dig

SmartPoints är framtaget från den senaste forskningen inom mat och hälsa så du kan vara säker på att du får i dig mat som får dig att må bra samtidigt som du går ner i vikt. 

SmartPoints tar inte bara hänsyn till livsmedlets kaloriinnehåll, utan även mängden socker, mättat fett och protein. Livsmedel som har lågt SmartPointsvärde är de mest hälsosamma. De mättar bra och innehåller massor av nyttigheter.  Dessutom har alla frukter och nästan alla grönsaker SmartPointsvärde noll så det blir lättare att göra smarta val när du blir sugen på något eller vill äta en större portion. Dessutom har flera råvaror NollPoints, vilket gör att du inte behöver räkna dem alls. När du följer vårt program äter du hälsosammare samtidigt som du går ner i vikt.

Hälsosamma recept

För att hjälpa dig att äta mer hälsosamt ger vi dig massor med tips och råd. Du får dessutom tillgång till tusentals läckra recept som är lättlagade. Vi har även vegetariska, veganska och glutenfria recept. Alla recept är märkta med SmartPoints utifrån vilken plan du följer - Blå, Grön eller Lila. Men kom ihåg att det inte finns några livsmedel som är förbjudna. På WW ViktVäktarna kan du äta riktig mat och ändå gå ner i vikt.

Vi hjälper dig att gå ner i vikt och att förbättra din hälsa så att du kan vara ditt bästa jag. 

Se recept för en dag!