![Foto av Fiskgratäng med sej, dill och fänkål från WW ViktVäktarna](https://cmx.viktvaktarna.se/assets-proxy/weight-watchers/image/upload/q_auto/xd0buengyyhv9ya2lnvc.jpg?auto=webp)
Fiskgratäng med sej, dill och fänkål
9
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Fiskgratäng är en återkommande favorit i mångas veckomenyer. Här har vi en smarrig variant med sejrygg och klassiska smaker i form av fänkål, citron och dill, serverad med potatismos.
Ingredienser
Potatis
800 g
Purjolök
1 medelstor(t)/medelstora
Fänkål
1 liten(t)/små
Rapsolja
1 tsk
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Mjölk 0,5%
3 dl
Majsstärkelse (redning)
1 msk
Fiskbuljongtärning
1 st
Dill
1 knippe(n)
Citron
1 st
Sej
600 g, ryggfilé
Parmesanost
20 g
Salt
1 tsk
Margarin flytande 80%
1 tsk
Cocktailtomater
250 g
Olivolja
2 tsk
Vitvinsvinäger
1 tsk