Foto av Rostade paprikor med linser från WW ViktVäktarna

Rostade paprikor med linser

6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Härliga fyllda paprikor - gott både som tillbehör, på buffébordet eller som mindre måltid, kanske morgondagens lunch?

Ingredienser

Gröna torra linser

3 msk

Paprika

1 st

Salladsost (feta) 10%

30 g

Cottage cheese, naturell 4%

6 msk

Rapsolja

1 tsk

Citron

1 st

Ruccola

1 dl

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Blötlägg linserna i kallt vatten en stund. Dela och kärna ur paprikan. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda med cottage cheese, salt och svartpeppar. Fördela fyllningen i paprikahalvorna och tillaga i ugn ca 30 minuter. Koka linserna mjuka i lättsaltat vatten, enl. förp. Blanda linserna med olja, salt, svartpeppar, 1- 2 tsk citronsaft och skal. Vänd ner ruccola, servera salladen till paprikan.