Foto av Chilipasta med kräftstjärtar från WW ViktVäktarna

Chilipasta med kräftstjärtar

7
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Lätt
Chili och skaldjur är en suverän smakkombination. Här kombineras de med bland annat tomat och vitlök. Toppa gärna med färsk hackad salvia.

Ingredienser

Pasta okokt (typ penne)

3 dl

Cocktailtomater

200 g

Chilipeppar

1 st, röd/röda

Paprika

1 st

Lök

1 st, röd/röda

Vitlök

1 klyfta(or)

Rapsolja

2 tsk

Grönsaksbuljong

½ dl

Kräftstjärtar

200 g

Salvia

1 msk

Instruktioner

  1. Koka pastan al dente och låt rinna av. Halvera tomaterna, kärna ur och strimla chili och paprika. Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja. Börja med att steka lök och vitlök, lägg i paprika, chili och sist tomaterna. Häll på buljong och låt det puttra en kort stund. Tillsätt pasta och kräftstjärtar, låt det bli varmt. Strö över salvia och servera.