Foto av Fisk med grön curry från WW ViktVäktarna

Fisk med grön curry

11
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En snabb och god fiskgryta med kokosmjölk och grön currypasta som bas. Toppas med kokos och serveras med ris, himmelskt!

Ingredienser

Ris, okokt

2 dl

Kokosmjölk, lätt

4 dl

Currypasta

2 tsk, grön

Broccoli

1 stånd

Paprika

1 st, gul

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Torsk

400 g

Skalade räkor

300 g

Kokosflingor torkade

3 msk

Instruktioner

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Häll kokosmjölk i en traktörpanna och blanda ner currypasta. Skär broccoli, paprika och purjolök i bitar och lägg ner i pannan. Låt puttra ett par minuter.
  3. Skär fisken i mindre bitar och lägg ner i pannan. Låt koka ett par minuter. Blanda till sist ner räkor och låt bara precis bli varma. Smaka av med salt och peppar.
  4. Rosta kokos i en torr stekpanna och strö över. Servera fiskgrytan med ris.