Foto av Mexikansk äggröra från WW ViktVäktarna

Mexikansk äggröra

7
3
3
SmartPoints per portion
Total tid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En annorlunda variant på tacos med en kryddig äggröra, koriander och en fräsch salsa. Låter det konstigt? Strunt i det, det är supergott! Perfekt till helglunchen.

Ingredienser

Tacoskal

4 st

Salladslök

1 st

Ägg

8 st

Mjölk 0,5%

1 dl

Chilipulver

1 tsk

Rapsolja

2 tsk

Koriander

1 knippe(n)

Tomat

4 st

Inlagda jalapeños

6 st

Lime

1 st

Instruktioner

  1. Värm tacoskalen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Finhacka salladslök, tomat och jalapeños. Blanda ihop tomat och jalapeño med pressad lime.
  3. Vispa ihop ägg, mjölk, chilipulver och lite salt.
  4. Värm olja i en panna och häll ner äggsmeten. Blanda runt tills röran är krämig. Blanda ner koriandern och hälften av salladslöken.
  5. Fyll tacoskalen med äggröran och toppa med salsa och resterande salladslök. Servera gärna med limeklyftor.

Anteckning

Det är smarrigt att toppa med smulad salladsost, och vill du ha äggröran lite matigare passar det bra att blanda ner svarta bönor.

Sök bland 1000-tals recept i vår app!